Tanuld meg a jelnyelvet Nyíregyházán ingyen!

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület ingyenes jelnyelvtanfolyamra hirdetett pályázatot Nyíregyházán azoknak, akiket érdekel egy különleges nyelv megtanulása, szeretnék megismerni a hallássérültek világát, kommunikációját.

A pályázati felhívás és a pályázati űrlap az egyesület honlapján az egymasert.com vagy a jenyelvklub.hu oldalon található. Néhány egyszerű kérdés megválaszolásával és pár kattintás után máris elküldhető a pályázat:

Pályázati jelentkezéshez: IDE KATTINTSON!

A pályázat benyújtási határideje: 2017. január 29.

A tanfolyam a „Jelnyelvtanulás népszerűsítése” projekt keretében valósul meg. A projekt célja, hogy a magyarországi egységesített jelnyelv tanulását, gyakorlását az egyesület szakembereivel elősegítse. A program segítségével megismerhetjük a hallássérültek világát, megérthetjük egymást a jelek segítségével, fejleszthetjük tolerancia képességünket.
A tanfolyamot elvégzők tanúsítványt kapnak a tanfolyam végét követő vizsga után. Ezzel akár elhelyezkedési esélyeiket is növelhetik a munka világában.
További információ az egyesület elérhetőségén kapható.

Az egyesületprogramját a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával valósítja meg. 

(NEA-TF-16-SZ-0111)

 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.