Gyerek- és családinap az iskolában

Gyereknap NyírturaAz egyesületünk idén májusban tartotta egészségnapját a nyírturai Móra Ferenc Általános Iskolában. Akkor a gyerekek rendkívül jó eredményeket értek el a feladatokon, ezért úgy gondoltuk, hogy egy olyan ajándékkal kedveskedünk nekik, ami kortalan, mindenki szereti. Ez pedig nem más, mint a játék és a közös játék élménye. Május 29-én az iskola vezetése, a gyerekek szülei és egyesületünk közös szervezésében került megrendezésre a gyerek- és családi nap. A délelőtt folyamán a falu utcáin különböző játékos és ügyességi feladatokat kellett megoldani, s így haladtak a végleges program helyszíne felé, az iskola tornatermébe. Ott mi vártuk a gyerekeket X-BOX játékokkal. A játékokat a gyerekek választották ki, játszottak együtt és egymás ellen. A nagyon jó hangulatú napot fokozta a szülők segítsége és az, hogy délutánra elkészült a szabad tűzön főzött ebéd. Volt itt egyszerű meleg szendvicstől a chilis babig minden. Akik minden feladatot teljesített, elfogyasztotta az ebédet, a kreatív sátorban megtanulhatta a szélforgó készítését.

A nap végén eredményhirdetésre és ajándékok átadására is sor került.

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.