Ajánlja fel adója 1%-át egyesületünknek!

Adó 1%

Az alkoholfogyasztás pszichikai hatásai - előadás

Az előadásra 13 fő érkezett, az egyesület közösségi házába. Az előadás a következőket tartalmazta: - az alkoholizmus előfordulása, oka
- alkoholfogyasztás típusai: veszélyes mértékű italozók, periodikus ivók, zugivó
- kórlefolyás: prealkoholos fázis, prodromális, kritikus fázis, krónikus fázis
- az alkoholizmus következményei: rövid távú, hosszú távú
- szenvedélybeteg család: szerepek, alkoholbeteg szerepe
- az agresszió jelenléte a családban
- gyerekek szerepe.
Az előadáson résztvevő néhány 18-20 év körüli fiatal miatt kitértem a marihuánára, - mely nem volt betervezve az előadás anyagába - közös jellemzőire az alkohollal, valamint hosszú távú következményeire. A fiatalok nagyon aktívan vettek részt a közös munkában. Az előadás nagy része saját élményekkel, családi történetekkel egészült ki. 
A kitűzött célt elértük, az alkoholfogyasztás hatásain túl a marihuánáról is beszéltünk. Meleg, barátságos légkör, a személyes tapasztalatok és vélemények megosztása jellemezte a csoportot.

Programunk a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1297 számú "Együtt Egymásért az egészséges életmód jegyében" című projekt keretében valósult meg.

View the embedded image gallery online at:
http://www.egymasert.com/index.php/hirek-news#sigFreeIde12ec25a53

Boldog Nőnapot!

Boldog Nőnapot!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Búcsúzunk egyesületi tagunktól

Megrendüléssel és fájdalommal szívünkben ezúton értesítünk minden egyesületi tagunkat, hogy Asztalos Bertalan egyesületünk legidősebb tagja rövid betegség után 84 éves korában elhunyt. Búcsúzásunk 2018. augusztus 8-án 14 órától Nyíregyházán az Északi temető főravatalozójában lesz. 

A családtagoknak őszinte részvétünk. 

Asztalos Bertalan

Fájó szívvel búcsúzunk...

Fájó szívvel búcsúzunk az egyesület hűséges kiskutyájától, Lujzi2-től.

Lujzi2 tette mindig vidámmá a tanfolyamokat, örömmel figyelte vizsgázóinkat és egyszerűen nem lehetett Őt nem szeretni. Kedves, barátságos természetének köszönhetően mindenki szívébe zárta, hirtelen távozása pedig komor gyászba fordított minket. Sajnos 2018.05.09-én eltávozott közülünk. Játékos noszogatásait, vidám csaholását többé nem hallhatjuk és ebbe a szívünk szakad bele.

Nyugodj békében Lujzi2!

Gyújts egy gyertyát Te is Lujzi2-nek, emlékezzünk rá minél többen: GYERTYA GYÚJTÁSA

 

Közgyűlés 2018. május 26-án

MEGHÍVÓ

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület Közgyűlést tart 2018. május 26-án 14 órától. Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Belső körút 31. sz.

Napirendek: 

1. Az egyesület 2017. évi pénzügyi beszámolója
2. Az egyesület 2017. évi szakmai beszámolója
3. Az egyesület 2017. évi beszámolója és közhasznúsági jelentése
4. Az egyesület 2018. évi költségvetés és szakmai tevékenységének tervezete

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazásra jogosult tagok 50%-a plusz egy fő jelen van. Határozatképtelenség miatt ismételt közgyűlés 2018. május 18-án 17 órától kerül megtartásra, melynek helyszíne: 4400 Nyíregyháza, Belső körút 31. sz., napirendi pontjai a fenti napirendek lesznek. Felhívom a figyelmet arra, hogy a megismételt Közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes. Felhívom a figyelmet arra, hogy a meghívó kézhezvételétől számított 5 napon belül az egyesületi tagok napirend kiegészítési indítvánnyal élhetnek. A kiegészítést indoklással az egyesület elnökének kell címezni. A beérkezett napirend kiegészítés indítványt az egyesület elnöke haladéktalanul dönt.

Minden egyesületi tag jelenlétére számítok!

Visszajelzést várok abban az esetben is, ha nem tud részt venni a Közgyűlésen a 20/365-8767 telefonszámon, vagy bármely elérhetőségen.

Nyíregyháza, 2018. május 3.

Tisztelettel:
Stankóczi László
egyesület elnöke

Nőnapi köszöntés 2015. március 8.

Ebben az évben sem feledkeztünk megy egyesületünk női tagjait ezen a jeles napon köszönteni. Néhány férfitagunk forgószélként söpört végig az országban, hogy pár szál virággal, édességgel kedveskedjen. Volt, akit éppen a vasárnapi ebéd készítésében "zavartunk" meg, volt akit éppen családjának férfiai köszöntötték. Ezekből a pillanatokból osztunk meg néhányat. A képek Nyíregyházán, Nyírturán, Kemecsén, Hajdúdorogon, Máriapócson és Budapesten készültek.

További képek

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.