2015. évi mérleg és közhasznúsági jelentés

A 2016. május 7-én megtartott közgyűlésen elfogadásra került egyesületünk 215. évről szóló mérlegjelentés és közhasznúsági jelentés. A dokumentumot elektronikus úton megküldtük az Országos Bírói Hivatal felé, amit honlapjukról letölthetnek, vagy IDE KATTINTVA is elérhetnek PDF formátumban.

2014. évi mérleg és közhasznúsági jelentés

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület Közgyűlése 2015. április 25-én fogadta el egyesületünk 2014. évéről szóló mérlegjelentését és közhasznúsági jelentését. A jelentés megküldésre került az Országos Bírói Hivatal részére is, honlapjukról a teljes anyag elérhető. 

A jelentés IDE KATTINTVA tölthető le PDF formátumban.

Egyesületünk közhasznú jelentése 2012.

Az Együtt Egymásért Kelet-Magyarországon Egyesület közhasznú szervezetként tevékenykedik Nyíregyháza, Belső körút 31. sz. alatti székhelyén. 
Szervezetünk kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet, aki a jelenlegi törvényi kötelezettség szerint minden évben elkészíti az egyesület egyszerűsített beszámolóját és közhasznúsági mellékleteit. 
Az új civil törvény, a 2011. évi CLXXV. törvény (Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról) szóló rendelkezéseinek 30. § (1) bekedzése szerint az adott üzleti év mérlegfordulónapját követő ötödik hónap utolsó napjáig letétbe kell helyezni és közzé kell tenni saját honlapján. 
Ennek a rendeletnek megfelelően a honlapunkról IDE KATTINTVA  letölthető közhasznú jelentésünk, melyet a Közgyűlésünk a 2/2013.(03.23.) számú közgyűlési határozatával fogadott el. A közhasznú jelentésünk megküldésre került az Országos Bírói Hivatal részére is, akik adatfeldolgozás után szintén elérhetővé teszik honlapjukon jelentésünket. 
 
 

Egyesületünk közhasznú jelentése 2011.

Az idei első Közgyűlésünkön 2012. március 17-én elfogadásra került az 1/2012.(03.17). számú határozattal egyesületünk Közhasznúsági Jelentése. A jelentés tartalmazza számviteli beszámolónkat, költségvetési támogatások felhasználását, célszerinti juttatások és kapott támogatások felhasználását, eredménykimutatásunkat. Ezen túlmenően mellékletekben olvasható az egyesületünk által pályázati rendszerben elnyert közpénzek felhasználásának pénzügyi és szakmai beszámolói, valamint a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlások felhasználásáról szóló tájékoztatónk is.

Letölthető

Közhasznúsági jelentés 2011

2011-es évi beszámoló

 

Egyesületünk közhasznú jelentése 2010.

Az egyesületünk közhasznú jelentése letölthető honlapunkról, amint az alapszabályunkban is szerepel.

Letöltések:

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznú jelentés tartalom 
Közhasznú jelentés mérleg 
Közhasznú eredménykimutatás 
Közhasznú költségvetési támogatás kimutatása 
Közhasznú vagyon kimutatás 
Közhasznú cél szerinti juttatás kimutatás 
Közhasznú kapott támogatás kimutatás 
Közhasznú vezető tisztség kimutatás


Számviteli törvény 2010. évi beszámoló


SZJA 1%  elszámolás 2010-es évi
SZJA 1%  elszámolás 2010-es évi szakmai beszámoló

 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.