Beethoven (2013.07.06.)

Kedves egyesületi tagjaink!

Fájó szívvel búcsúzunk Beethoventől, aki 12 boldog évet töltött szerető gazdái vigyázó kezei között, az Egyesület hűséges házőrzőjeként és négylábú tagjaként. A mai napon (2013.07.06) 10:05-kor hajtotta fejét örök nyugalomra, 11:30-kor pedig végső nyughelyére került. Emléke örökre szívünkben él! Boldogan gondolunk vissza az együtt töltött 12 év csínytevéseire, játékaira, falánkságára, s főként arra, hogy Ő is mennyire szeretett bennünket. Isten veled, édes kiskutyánk! 

 

 

Lujzi (2011.08.21)

 

Kedves egyesületi tagjaink!

Szomorúan tudatjuk veletek, hogy kedves kiskutyánk, Lujzi 2011. augusztus 21-én végleg elment tőlünk. 16 életéve alatt az alapítástól kezdve tagja volt ő is az egyesületnek, szinte minden nagyobb eseményen is jelen volt. Sokan szerettétek, kedveltétek, s elhalmoztátok szeretetetekkel, ajándékaitokkal. Biztosan tudjátok, hogy amilyen kis tartózkodó volt, mindannyitokat megkedvelt, elfogadott, ragaszkodott hozzátok. Úgy döntöttünk, hogy hamvait az  egyesület székházában őrizzük, hogy továbbra is mindig velünk legyen. Emlékezzetek rá jó szívvel, mint ahogyan ő is szeretett benneteket boldog ugatásával, farkcsóválásával, labdázásával. Mindig szeretni fogunk Lujzi, soha nem felejtünk el, legyél boldog kiskutya az örök vadászmezőn! 

 

 

Elérhetőség

Asztalos Attila - 06203658767

Facebook

Vezetőség

Stankóczi László
elnök
elnökségi tag

Az egyesület vezetője vagyok a megalakulástól, feladatom a szakmai feladatok irányítása, az egyesülettel járó kötelezettségek ellátása, egy személyi képviselete, programok szervezése és operatív munka. 

 


Asztalos Attila
alelnök
elnökségi tag

Az egyesület alelnöki tisztségét töltöm be megalakulástól. A gazdasági vezetést végzem, részt veszek az operatív munkában, teljes körű szervezésben. Az egyesület Közösségi és Szolgáltató Házának vezetője vagyok. 

 


Bányász Mihályné
titkár
elnökségi tag

Több éve vagyok az egyesület tagja. A titkári tisztség számomra új kihívás az egyesületben, de bízom abban, hogy más szervezeti tapasztalataimnak köszönhetően és a szervező, rendező készségemet kamatoztatva az egyesület profitálhat ambícióimat felhasználva.

 

Kopjáry Istvánné
Felügyelő Bizottság elnöke

A versenyszférában dolgozom lassan 30 éve. Az összegyűlt tapasztalatom, tudásom a non-profit szférában is kamatoztatható, a Felügyelő Bizottság elnöki tisztségét töltöm be. Imádom a társaságot, a jó hangulatot, az értelmes időtöltést, s magam is kezdeményezem az ilyen típusú eseményeket.

 

Kozák Sándorné
Felügyelő Bizottsági tag

Emberközpontúságom valószínűleg abból fakad, hogy több éve egészségügyi területen dolgozom, érzékeny, beteg emberekkel foglalkozom. Ezért jól érzem magam ebben az egyesületben, ami ugyancsak a humánumra épít, s tudásomat a Felügyelő Bizottságban kamatoztatom.

 


Bányász Éva
Felügyelő Bizottsági tag
jelnyelvi oktató

Pénzügyi végzettségemmel a Felügyelő Bizottság tagja lettem, de a számok világán kívül a közösség építés és a jelnyelv oktatás alap és középszinten a feladatom. Rendezvény szervezésben és a sportos, mozgásos szabadidős programok szervezéséből veszem ki a részem.

 

Orosz Mihály
elnökségi tag
marketing referens
jelnyelvi oktató

 Feladatom az alap- és középfokú jelnyelv tanfolyamok vezetése. Karban tartom az egyesület külső web kommunikációs felületeit, valamint az egyesület nyomtatott sajtóanyagainak elkészítéséért, arculatáért felelek.

 Dr. Nagy Péter
egyesület jogásza

 Az egyesület jogsegélyszolgálatát irányítom, segítséget nyújtok minden hozzánk fordulónak, segítem klienseink ügyeit. Előadásokat tartok rendezvényeken, részt veszek az egyesület programjainak szakmai megvalósításában.